jueves, 21 de diciembre de 2017

Exemple a seguir?

Ahir, dimecres 20, vaig vore a les notícies una cosa que em va impactar. Va ocórrer a València, durant un partit de fútbol de querubins (xiquets de 4 i 5 anys). En aquesta categoria els xiquets no es juguen res, tan sols juguen per a divertir-se. 

El que va ocórrer va ser que, quan estava jugant un xiquet que era més bo que la resta, els pares començaren a queixar-se i a insultar-li.  L'entrenador local va decidir suspendre el partit i els pares van entrar al camp i començà la pelea entre ells, mentres que els xiquets miraven la ridícula escena. Aquí podeu vore el que va passar:




És aquest un bon exemple per als xiquets? 

Dona vergonya que hui en dia es vegen aquestes imatges i més tenint xiquets molt menuts al voltant. Aquesta escena no és la primera vegada que ocorreix i tampoc serà l'última. Quin tipus d'exemple volen donar els pares amb aquest comportament?

Resultado de imagen de NO A LA VIOLENCIA EN EL FUTBOLEn la meu cas, entrene a un equip d'aquesta edat. I és meravellós. A més, tinc la sort de no tindre a cap pare que pense que el seu fill serà el millor i es torne boig en meitat d'un partit i comence a cridar i insultar. Ells tenen clar que els xiquets anen a jugar per a disfrutar, no per a intentar guanyar alguna cosa. I això haurien d'entendre-ho tots els pares.

Molts xiquets prenen als seus pares com a referent. I, en el cas nomenat al principi, poden aprendre que la violència s'utilitza en situacions que no cal però si veuen que els seus pares ho fan, poden acabar fent-ho.

En aquesta notícia ocorreix en el fútbol. I és que cada vegada hi ha més violència injustificada, la gent utilitza qualsevol excusa per a agredir. I és molt trist. I tu? Què haries per a canviar-ho?


No hay comentarios:

Publicar un comentario