domingo, 29 de octubre de 2017

Eres llapis o goma d'esborrar?



Per a la professió de mestres, en la meua opinió cal tindre en compte, que és el més important. Aquesta imatge, està relacionada amb la idea que va presentar la nostra companya l'altre dia, de la mestra que esborrava els dibuixos que hi havia a la pissarra fets per un dels alumnes.
El més important per a mi com a mestra en el futur, més enllà de seguir el Currículum, serà que els meus alumnes i les meues alumnes, puguen desenvolupar la seua creativitat i que aprenguen a donar la seua opinió de la millor manera possible.

Aquesta imatge, també pot ser una altra manera de representar la societat. Actualment, la majoria de persones segueixen la seua rutina en un treball o uns estudis que no li agraden i fan el mateix tots els dies. No obstant això, cal destacar la figura del llapis. Aquest dibuix, representa una persona que destaca per damunt de la resta perquè, pot ser, percep la realitat d'una altra forma.


A més, també podem portar aquesta imatge a l'àmbit de la nostra professió. Per una banda, les gomes poden ser els mestres i les mestres que fan el mateix tots els dies, és a dir, llegir la lliçó i, després, fer exercicis. Per l'altra banda, el llapis, representa el mestre o la mestra que fa la mateixa lliçó, però d'una altra manera; com per exemple en grups o primer possant un vídeo per tal que els xiquets reflexionen més enllà i d'aquesta manera, fer que els i les alumnes, tinguen interés per aprendre i en el futur puguen ser ells mateixos els llapis que aporten la creativitat a la societat.

Educant a les Generacions



El temps va passant i el món ha canviat. Les generacions també són diferents i és impossible que eduquem de la mateixa manera als xiquets i les xiquetes d'ara. Aquesta generació té altres necessitats i altres prioritats. No obstant això, opine que cal preservar alguns valors i formes de comportar-se que són fonamentals per a conviure en societat, com el respecte o la amabilitat.