sábado, 25 de noviembre de 2017

Dia mundial contra la violència de gènere


Hui, 25 de novembre, és el dia contra la violència de gènere. És molt trist que exista un dia per a tindre que lluitar contra aquesta situació que no deuria de existir en ple segle XXI.


Aquest és un tema difícil de tractar. Quasi tots els dies es veu a les notícies un cas de violència de gènere. És molt trist que dones que han denunciat a les seues parelles o exparelles acaben assassinades per aquestos, que no tinguen la suficient protecció per a poder viure tranquiles.

Veient això, com van a denunciar dones que es troben en la mateixa situació si veuen que per denunciar acabes morta?

En molts casos, també hi han xiquets enmig, la qual cosa empitjora la situació. Alguns homes pensen que la millor forma de perjudicar a la seua exparella o exdona quan li han deixat és assassinant als seus xiquets. Mai entendre com una persona és capaç d'assassinar al seu propi fill per tal de fer dany a altra persona.

Pense que cada vegada la gent està més concienciada i tracta de fer front a aquest greu problema. Hui en Twitter es poden veure molts comentaris que serveixen com a suport per a les dones que es troben en aquesta situació i que també pot animar a que altres dones denuncien, que veuen que no estan soles. Un fet que mostra aquest suport és:


Es pot veure com es troba per damunt d'altres temes que en aquest país són molt importants, com és el fútbol. La policía també està movilizant-se molt per a intentar concienciar a la gent amb diversos tweets:


La millor forma per a acabar amb aquest greu problema és mitjançant l'educació. Si als teus fills els mostres que a una dona hi ha que respectar-la i que mai hi ha que pegar-li, acosar-la o insultar-la pense que la situació aniria millor. Però si els xiquets veuen constantment que diuen que les dones són el sexe "dèbil" o veuen el que està passant pot ser que pensen que això està bé.

Sincerament és un tema que és molt difícil aconseguir que desaparega però espere que entre tots aconseguim que desaparega prompte. I tu? Quina penses que és la solució?

No hay comentarios:

Publicar un comentario